Chris Reeskamp verlaat sector en start B&B met camping in Frankrijk

Eind oktober vertrekt Chris Reeskamp samen met zijn vrouw en drie honden naar Frankrijk om er een B&B en camping te starten. Daarmee komt er een einde aan zijn carrière in de land- en tuinbouw. Hij werkte er 35 jaar, waarvan de laatste 13 jaar bij Priva als Internationaal Accountmanager in de glastuinbouw. 

Chris blikt op LinkedIn dankbaar terug op die tijd, waarin hij in veel landen kwam en daar zowel speciale mensen als speciale projecten en innovaties tegenkwam. "De tuinbouw heeft laten zien dat het een vooruitstrevende en innovatieve markt is. De afgelopen dertien jaar heb ik mogen werken bij een van de toonaangevende innovatieve bedrijven in de Nederlandse tuinbouwsector. Ik hoop dat ik een klein beetje heb kunnen bijdragen aan deze mooie markt." Chris bedankt alle partners, collega's en klanten voor de mooie tijd.

In Centraal-Frankrijk, in de Auvergne, start hij Domaine Bleu Celeste. Chris hoopt velen in de toekomst nog eens te zien op het domaine. Hij besluit zijn bericht door te zeggen dat het geen definitief afscheidsbericht is. "Misschien zie ik jullie wel terug op vakantie of op doorreis."

Nieuwsgierig naar het domaine? Bekijk de website hier: www.domainebleuceleste.com. Chris mailen om hem te groeten (of te reserveren) kan op: info@domainebleuceleste.com  


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven