Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

WayBeyond zet voet aan grond in Latijns-Amerika

Met de aanstelling van een Business Development Consultant in Mexico-Stad, heeft WayBeyond nu ook voet aan grond in Latijns-Amerika. De adviseur zal telers in de regio ondersteunen met hun technologische behoeften. Celene Solis is het nieuwe teamlid in Mexico.

Darryn Keiller, CEO en oprichter van WayBeyond. "De omzet van de beschermde teelt in Mexico bedraagt meer dan $ 3 miljard en het areaal van ongeveer 57.000 hectare breidt steeds verder uit. We kunnen ongetwijfeld waarde toevoegen door de bedrijfsactiviteiten van Mexicaanse telers te optimaliseren door middel van nieuwe technologie en data-ondersteuning."

Celene Solis voegt zich bij WayBeyond na meer dan 10 jaar ervaring te hebben opgedaan in de agribusiness, waaronder key accountmanagement bij Monsanto en Bayer Crop Science.

WayBeyond heeft mensen in Nieuw-Zeeland, Nederland, de Verenigde Staten en nu dus ook Mexico. Deze uitbreiding naar een nieuwe markt en de aanhoudende groei van de afgelopen twee jaar wordt ook ondersteund door de Nieuw-Zeelandse regering.

Voor meer informatie:
WayBeyond 
www.waybeyond.io 

 

Publicatiedatum: