Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Webinar Control Union Certifications

GlobalGAP Chain of Custody certificaat verplicht per 1-1-2022

Steeds meer marktpartijen (zoals Nature’s Pride, Aldi en Lidl) stellen het GlobalGAP Chain of Custody (GG CoC) certificaat verplicht per 1-1-2022. Deze verplichting zal veelal bedrijven betreffen die GlobalGAP gecertificeerde producten verpakken en/of verhandelen, stelt Control Union Certifications. Voor een meer gedetailleerde check of uw bedrijf ook onder de verplichting valt, klik hier. Meer algemene informatie en FAQ over de GG CoC certificering is hier beschikbaar.

Het is ook mogelijk een webinar te volgen (€50,-) waar dit thema kort en bondig gepresenteerd wordt met de mogelijkheid tot het stellen van vragen over uw specifieke situatie. De spreker is van Control Union Certifications die ervaring heeft met GG CoC auditing.

Het GG CoC certificaat verbetert de ketentransparantie en product traceerbaarheid. Tevens helpt het te voorkomen dat GlobalGAP- gecertificeerde producten vermengd worden met producten die niet gecertificeerd zijn voor GlobalGAP of onderling vervangen worden.

Voor meer informatie:
Henk Kamevaar
Control Union Certifications
+31 (0)38 4260 100
landbouw@controlunion.com 
Offerte-aanvraag GobalGAP CoC-certificering

Publicatiedatum: