25-jarig bestaan Jan Fidder De gemakkelijke groenteman

Thgolen - Jan Fidder, de gemakkelijke groenteman, vierde vorige week het 25-jarig bestaan van het gelijknamige bedrijf in Emmen. Inmiddels is zoon Jory ook actief in het bedrijf. "Mijn vader is aan het afbouwen en ik ben aan het opbouwen", vertelt Jory.


Jory (l) en Jan Fidder voor het onlangs vernieuwde wagenpark ten behoeve van werkfruit en de webshop, foto LinkedIn

De afgelopen 25 jaar bouwde Jan de groentewinkel uit tot een begrip in De Rietlanden en wijde omgeving. Klanten van heinde en verre komen er voor de gemakkelijke verse producten en AGF. Het assortiment van Jan Fidder is onlangs ook uitgebreid met zuivel. "We zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een speciaalzaak met een goed en breed assortiment. En we gaan altijd voor kwaliteit en tevreden klanten. Het is niet voor niets dat onze salades al meerdere keren zijn uitgeroepen tot de beste van Nederland", vertelt Jan Fidder.

Fidder heeft een breed assortiment aan gemaksproducten, naast voorgekookte aardappelen kunnen klanten er terecht voor onder meer stamppotten, nasi, bami, pasta’s, tortilla’s, maar ook voor bloemkool-, zuurkool en broccolischotels, alles wordt dagvers gemaakt. Jan Fidder geniet verder grote bekendheid als fruitmandspecialist. "We hebben verschillende soorten fruitmanden die met zorg worden samengesteld, rekening houdend met de wensen van de klant en de seizoensgebonden producten. De inhoud van een fruitmand varieert van appelen, mandarijnen, kiwi’s, druiven, pruimen tot bananen. De fruitmand kan worden afgemaakt met een vruchtensap. Ze kunnen worden opgehaald, maar ook worden bezorgd." Over enkele weken openen ze ook een onlinebestel mogelijkheid voor fruitmanden via FruitmandEmmen.nl. 

Mede door de inbreng van Jordy ontwikkelt de winkel zich door op het online kanaal. Via de webshop AGFEmmen.nl is het mogelijk om 24 uur per dag een bestelling plaatsen. Voor de levering heeft men twee opties: afhalen in de winkel of laten bezorgen. "Van de eerste optie wordt het meest gebruikgemaakt. Klanten vinden het makkelijk om na het werk de bestelling af te halen', vertelt Jordy. Ook is gestart met een aparte website voor werkfruit: WerkfruitEmmen.nl. "Werkfruit is een onbelast extraatje op de werkvloer. Door het fruit op in het oog springende plaatsen neer te zetten, nodigt het werknemers uit om meer fruit te eten. Dat is niet alleen lekker, maar ook goed voor de gezondheid. WerkfruitEmmen levert fruit bij bedrijven, scholen en instellingen in Emmen en omgeving, variërend van appelen en peren tot sinaasappelen en kiwi’s. Maar andere producten zijn uiteraard ook mogelijk. Bestellingen kunnen via de website geplaatst worden.’’

Jan Fidder De gemakkelijke groenteman
Valkenveld 45
7827 HC Emmen
+31 (0)591 630 572
jfidder@agfemmen.nl 
www.agfemmen.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven