Wisseling van de wacht bij Amsterdamse versmarkt Landmarkt

De oprichter van de Amsterdamse versmarkt Landmarkt, Thijs van Banning, geeft na tien jaar het stokje over aan Marien Meurs. Marien werkte al bij Landmarkt als AGF-man, vers- en winkelmanager bij Landmarkt en startte daarna Koeckebackers op. Per 1 januari 2022 neemt Marien de taken over. 


Marien Meurs (l) en Thijs van Banning, foto: Landmarkt LinkedIn 

"Nu is het voor Marien tijd om op het oude nest terug te keren en met veel passie en energie met Landmarkt aan de slag te gaan. Marien begrijpt als geen ander het Landmarktconcept en -DNA en ik ben ervan overtuigd dat hij de juiste man is om de komende jaren aan Landmarkt te bouwen. Marien zal als ondernemer/mede-eigenaar ook persoonlijk investeren in Landmarkt", aldus Van Banning.

Het concept Landmarkt staat of valt dankzij de korte keten die het enorme netwerk aan leveranciers, producenten, telers en boeren die de versmarkt beleveren en onderhouden. Van Banning: "Ik heb al die bezoeken aan boerenerven, stallen en productieruimtes altijd als het meest inspirerende deel van mijn werk ervaren. Ambitieuze en gepassioneerde ondernemers die stuk voor stuk de mooiste producten telen, bereiden en voortbrengen. Ook zal ik nooit vergeten hoe iedereen Landmarkt na de doorstart in 2012 is blijven steunen en leveren: het is dé reden dat we nu nog bestaan."

Bron: LinkedIn


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven