Indoor Ag-Con 2021 in foto's

Hoe haalt u het beste uit uw vertical farm? Hoe selecteert u uw leds? Welke variëteiten te gebruiken? Wat zijn de uitdagingen voor de indoorteeltsector? Hoe gaan retailers om met indoor geteelde producten? Hoe zal de markt zich de komende jaren ontwikkelen? En, niet onbelangrijk, hoe heeft iedereen het gedaan?

Al deze onderwerpen, en nog veel meer, kwamen aan bod tijdens het Indoor Ag-Con evenement op 4 en 5 oktober.

Dit jaar vond het evenement niet plaats in Las Vegas zoals gebruikelijk, maar was het verplaatst naar Orlando, Florida. Aangezien de Kalera Hycube Harvest Terrace faciliteit de thuisbasis is, kon een bezoek aan de faciliteit niet ontbreken. Dus werd voorafgaand aan het tweedaagse evenement een door Signify gesponsorde borrel georganiseerd. Deelnemers kregen de kans om te netwerken met vrienden uit de sector, te genieten van cocktails en hors d'oeuvres en meer te zien en te leren over Kalera op de plek waar het allemaal begon.

De Indoor Ag-Con bestaat uit een groot aantal educatieve sessies om de groeiende sector te helpen blijven groeien en een trade-floor waar meer dan 50 leveranciers hun tools toonden om telers te helpen hun output te maximaliseren met minimale input. Op beide dagen werden keynotes geleid door vooraanstaande indoortelers: David Rosenberg, CEO van Aerofarms, Austin Webb, CEO van Fifth Season, en Mike Zelkind, CEO van 80 Acres.

Bovendien sponsorde Native elke avond een "After Party", waarbij alle exposanten, aanwezigen en sprekers werden uitgenodigd om langs te komen in The Pub Orlando om het feest voort te zetten na de beursdag.

"We denken dat deze oktobereditie echt heeft geholpen om de weg te bereiden voor een nog sterker evenement in Las Vegas in oktober. De samenwerking met de NGA creëert veel aandacht en interesse rond de nieuwe netwerk- en partnermogelijkheden die het zou moeten bieden," zeggen de organisatoren.

Door de reisbeperkingen konden we zelf niet op de beurs aanwezig zijn, maar gelukkig hebben we veel foto's ontvangen. Hier vindt u de door onze zustersite HortiDaily gemaakte fotoreportage. Stuur de reactie gerust uw foto's om ze te laten opnemen via info@hortidaily.com

Voor meer informatie:
Indoor Ag-Con
indoor.ag


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven