Carlo Broeren en Ryan Muradin van RedStar:

"We maken met I-Fresh Software een grote stap in onze partnersamenwerking"

RedStar is voortdurend op zoek naar wegen en manieren om de activiteiten voor haar en haar mensen transparanter, eenvoudiger en plezieriger te maken. In haar zoektocht hebben zij in Axians de perfecte partner gevonden die met hun ERP-systeem een belangrijke bijdrage gaat leveren in RedStar’s “Create pure Joy”.


Ryan, Raymond & Carlo bij de locatie Poortcamp van Redstar.

RedStar heeft een jaar de tijd genomen om de interne processen te beschrijven. Dit project wordt intern niet gezien als een IT-project, maar als een integraal project om processen op elkaar aan te sluiten, om zo de samenwerking te verbeteren. Door deze intensieve voorbereiding weet RedStar precies wat ze zoeken in een nieuw ERP-systeem. Ryan Muradin: “Na het beschrijven van deze processen en functionaliteitswensen is er gekozen voor Axians”. Doorslaggevend is de expertise en partnership die Axians getoond heeft in deze fase. Raymond Langeveld (Axians): “Gedurende de periode van voorbereiding hebben we een goed beeld gekregen van wat Redstar wil gaan realiseren”.

Carlo Broeren: ‘’Naast het telen in smaaktomaten zijn wij sinds enkele jaren actief met partners in binnen- en buitenland. Door het complete pakket van I-Fresh kunnen we de informatievoorziening in de keten professionaliseren en processen efficiënter inrichten. Momenteel zijn we druk met de implementatie op basis van een gefaseerde aanpak per deelgebied”.

Voor meer informatie:
RedStar
r.muradin@redstar.nl 
www.redstar.nl 

Axians
+31 (0)6 55 15 06 15
raymond.langeveld@axians.com 
www.i-fresh.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven