Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
iUNU neemt Artemis over

"Door efficiënt te combineren kunnen we CEA-technologieën opschalen"

iUNU neemt Artemis over. Dat kondigden beide bedrijven eind september aan. iUNU is een Amerikaans computer vision bedrijf. Artemis is een enterprise Cultivation Management Platform.

Samen bieden de twee bedrijven technologieën aan in de indoorteelt. De twee bedrijven bundelen hun krachten om hun marktaandeel te versnellen en de markt uit te breiden.

De gecombineerde technologieën van iUNU en Artemis moeten telers in staat stellen om een feedbackloop te ontwikkelen tussen het vastleggen van gegevens en het aanpassen en beheren van hun processen om een nauwkeurige, voorspelbare productie te creëren.

De fusie tussen iUNU en Artemis is volgens beide partijen voor telers de eerste mogelijkheid om toegang te krijgen tot een volledig AI-gestuurd platform voor het beheer van alle activiteiten - inclusief voorraadbeheer, productieplanning, opbrengstprognoses, plaag- en ziektebeheer, voedselveiligheid en arbeidstracering.

Voor meer informatie:
iUNU
info@iunu.com
iunu.com


Artemis
artemisag.com

Publicatiedatum: