Westlandse glastuinbouwinstallateurs stappen weer op de motor

Nadat jarenlang Henk Mooi en David de Wit de organisatie in handen hadden, hebben nu John de Vreugd (Altisol), Henry van Leeuwen (HeKaTec) en Bas v.d. Velden (Veldex) de draad opgepakt. Na een lange periode waarin bijna niets mogelijk was werd eindelijk na 2 jaar de 17e editie van het motorweekend georganiseerd.


Deelnemers: Tom Tetteroo, Huub Kemmere, Tom van Reeven, Peter van Leeuwen, Arjan van Antwerpen, David de Wit, Henry van Leeuwen, Rene Ammerlaan, John de Vreugd, Gerard van der Wilk, Bas van der Velden, Peter van Schaick, Cor Oversloot, The Kleijweg, Rob de Wit en Hardi Adihardjo.

Op vrijdag een mooie tocht van ca 350 km vanuit verzamelplaats Moordrecht naar ’t Heerenlogement in Harlingen. Zaterdag richting Den Helder voor de overtocht naar Texel om daar het eiland te verkennen, bij Paal 19 in de Cocksdorp een heerlijke lunch en later in de middag weer terug naar Harlingen voor een ouderwetse gezellige avond met een lekker drankje en een heerlijk diner. Zondag reed het gezelschap dan weer op het gemak terug naar het Westland.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven