Extra adviseur zachtfruit voor producent biostimulanten

Sinds 1 augustus is Joël Cornielje gestart als Adviseur zachtfruit bij PlantoSys. Het bedrijf dat biostimulanten en EG-meststoffen ontwikkelt en produceert heeft haar verkoopteam daarmee verder uitgebreid.

Vanuit die functie ligt zijn focus binnen Nederland op de teelten van aardbeien, frambozen, blauwe en rode bessen en bramen. Daarnaast wordt Cornielje voor PlantoSys biostimulants het aanspreekpunt in Denemarken, het Verenigd Koninkrijk en de Baltische staten.


Rechts Joël met links Alwin Scholten op de Aardbeien Demodag 2021. Foto: GroentenNieuws

Joël Cornielje is afgestudeerd in de Toegepaste Biologie en heeft zich tijdens zijn studie gespecialiseerd in de plantenkweek onder glas. Voor zijn start bij PlantoSys biostimulants is hij onder andere actief geweest in de biologische gewasbescherming.

Bijdragen aan een gezondere wereld is iets dat Cornielje nadrukkelijk aanspreekt. Zo zijn bijvoorbeeld een aantal jaren geleden ook de toepassingsmogelijkheden van wilgenbastextract op zijn pad gekomen. Het aandragen van preventieve eco-vriendelijke mogelijkheden voor teeltproblemen en het over en weer met telers uitwisselen van ervaringen zijn voor Cornielje belangrijke onderdelen binnen zijn nieuwe functie. “Voor mij draait het uiteindelijk om passende oplossingen als de situatie daar om vraagt. Daarom kom ik graag actief met telers in contact”, aldus Cornielje. 

Voor meer informatie:
Joël Cornielje
PlantoSys
+31 (0)6 8201 9547
joel.cornielje@plantosys.nl 
www.plantosys.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven