Delphy breidt komkommerteam uit

Delphy breidt per 11 oktober het team van komkommeradviseurs uit met Danny Verwoerd. Hiermee komt het aantal komkommeradviseurs binnen Delphy op vier. Mogelijk komt er op niet al te lange termijn zelfs nog een vijfde adviseur bij. Hiermee wil Delphy inspelen op de toenemende vraag naar advies zowel in Nederland als internationaal.

Het team bestaat nu uit Ewoud van der Ven, Rens Smith en Stefan Hendriks. Ewoud is de nestor van het team, maar heeft in Rens en Stefan ervaren collega’s. Allen hebben ervaring in alle vormen van de komkommerteelt: traditioneel en hoge draadteelt, zowel belicht als onbelicht.

Er worden niet alleen bedrijven in Nederland begeleid, maar eigenlijk wereldwijd, overal waar op hightech wijze komkommers worden geteeld, zoals Canada, Nieuw Zeeland, Scandinavië. Hierdoor en in samenwerking met Delphy internationaal, hebben ze een brede kijk op de komkommerteelt en kan vaak snel ingespeeld worden op ontwikkelingen.

Een recent voorbeeld is het signaleren van de verspreiding van het CABY-virus in Nederland. Ook voor de ontwikkeling van een hygiëne protocol voor komkommer (en tomaat) is gebruik gemaakt van onderzoekresultaten van over de hele wereld.

Teeltpraktijkervaring
Danny heeft ervaring opgedaan als teeltmanager op een komkommerbedrijf en wil zijn kennis en kennis en ervaring inzetten om andere bedrijven op een hoger plan te brengen. Samen met zijn collega’s binnen Delphy ontwikkelt hij zijn kennis en ervaring verder. 

Teammanager glasgroente Jeroen van Buren: “Delphy streeft naar continuïteit. Door tijdig jonge adviseurs aan te trekken blijft de kennis en ervaring op peil, wanneer oudere adviseurs met pensioen gaan. Mede door het internationale werk hebben de adviseurs ruime ervaring met adviseren op afstand. Op basis van data en modellen kunnen teelten steeds beter gestuurd worden. Met de komst van Danny zetten we weer een stap vooruit!”

Voor meer informatie:
Delphy
www.delphy.nl  

Jeroen van Buren
j.vanburen@delphy.nl
06-51591430

Ewoud van der Ven
e.vanderven@delphy.nl
06-20398273

Rens Smith
r.smith@delphy.nl
06-26518649

Stefan Hendriks
s.Hendriks@delphy.nl
06-82440597

Danny Verwoerd
d.verwoerd@delphy.nl
bereikbaar vanaf 11 oktober op 06-23188163


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven