Casey Houweling helpt Mucci Farms uitbreiden naar Amerikaanse westkust

De grote Amerikaanse teler Mucci Farms heeft recent een exclusieve marketingovereenkomst getekend met Casey Houweling. Alle groenten en fruit die Houweling in Camarillo (Californië) teelt zullen onder de handelsmerken van Mucci Farms op de markt gebracht worden. Daarmee is de teler in staat uit te breiden naar de Amerikaanse westkust. 

Als onderdeel van de overeenkomst zal Mucci Farms ook twee nieuwe distributiecentra openen in Camarillo (Californië) en Delta (Brits-Columbia, Canada). "We zijn heel blij westwaarts te kunnen uitbreiden. Onze samenwerking met het team van Houweling vormt het perfecte startpunt in deze regio, want ons uiteindelijke doel is uit te breiden over het hele continent", aldus Bert Mucci, CEO van Mucci Farms. 

Casey Houweling: "We waren op zoek naar een afzetbedrijf dat voldoet aan de behoeften van wat wij telen en dat het grootste rendement kan halen uit kwaliteitsproducten. Het was voor ons belangrijk om een handelsbedrijf te vinden dat niet alleen perfect begrijpt hoe je producten op de markt brengt, maar ook weet wat het inhoudt om hoogwaardige groenten en fruit te telen", aldus de teler, die samen met zijn dochter Monica Paulson toezicht zal houden op de teelt.

Half oktober start de nieuwe jaarronde teelt van meerdere soorten tomaten en komkommers.

Bert Mucci en Casey Houweling  

Deze overeenkomst zet Mucci Farms op de kaart in een groot deel van Noord-Amerika. Het bedrijf zal nu retailers van de oostkust tot de westkust bedienen. Het heeft immers onlangs ook de derde en laatste fase van een 30 hectare grote faciliteit in Huron (Ohio) voltooid en het opereert nu ook vanuit twee nieuwe distributiecentra, een in Michigan en een in Texas.  

Kassen in Camarillo  

Voor meer informatie:
Ajit Saxena
Mucci Farms
+1 519 326 8881
asaxena@muccifarms.com 
www.muccifarms.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven