Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overname DEEN afgerond

De intentie van Vomar Voordeelmarkt om 23 DEEN-winkels over te nemen, is afgelopen weekend werkelijkheid geworden. De transactie is samen met DEEN, Albert Heijn en Dekamarkt rondgemaakt. Daarmee start ook meteen een relatief korte ombouwperiode waarin 23 DEEN-winkels getransformeerd worden tot een Vomar Voordeelmarkt. Op 18 september openen de eerste nieuwe winkels van de DeKaMarkt en op 22 september openen de eerste nieuwe winkels van de Vomar en Albert Heijn.

Vomar
Algemeen Directeur van Vomar Voordeelmarkt Aart van Haren: “We zijn al een aantal maanden intensief met de voorbereidingen bezig en zijn blij om nu echt te kunnen starten en onze nieuwe collega’s te mogen verwelkomen. Voor het einde van dit jaar ronden we de ombouwperiode al af en zijn alle 23 winkels omgebouwd naar een Vomar Voordeelmarkt.”

DeKaMarkt
Namens de directie van de DeKaMarkt zegt Ralf Simons: “We zijn erg enthousiast om deze 19 nieuwe winkels aan onze formule toe te voegen en kijken uit naar de samenwerking met alle nieuwe collega’s.  Met de overname van de 19 DEEN-winkels versterken we onze positie en vergroten we de aanwezigheid van de DekaMarkt formule in het Nederlandse supermarktlandschap, zodat we nog meer klanten in verschillende regio’s kunnen bedienen. DEEN sluit erg goed aan bij onze identiteit. Er zijn veel overeenkomsten zoals een sterke focus op gezonde versproducten, die we zoveel mogelijk inkopen bij lokale producenten, en de manier waarop we onze klanten en medewerkers centraal stellen. We zijn niet voor niets de meest klantvriendelijke supermarktformule van Nederland. We verwachten dan ook een naadloze transitie voor de huidige DEEN-klanten.”

Albert Heijn
Marit van Egmond, algemeen directeur Albert Heijn: “Albert Heijn en DEEN zijn uit hetzelfde hout gesneden. We zijn al generaties lang – DEEN 88 en Albert Heijn al bijna 135 jaar – kind aan huis bij veel Nederlandse gezinnen. Ik vind het dan ook een eer dat wij 38 DEEN-winkels, de bloemencentrale en het distributiecentrum voort mogen zetten. Een mooie stap in onze ambitie om er altijd en overal voor onze klanten te zijn, ook in Noord-Holland waar de meeste DEEN-winkels zitten. Ik kijk uit naar de samenwerking met onze nieuwe collega's.”

Bronnen: Vomar, DeKaMarkt, AH

Publicatiedatum: