Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Regen gewenst bij loonwerker, maar niet verwacht

Tholen - “Bakkie?” Dennis van Veldhoven is rustig. Er is nu tijd voor een Westlands bakkie. Toch is dat nu de stilte voor de storm. Want wat een heerlijke nazomer geeft 2021 ons. Zeker de temperaturen zijn zeer aangenaam.

En toch ... dit weer heeft voor- en nadelen. Dennis van Veldhoven ziet zijn planning opschuiven. De teeltwissel komt eraan. Een drukke tijd. In een korte tijd wordt er dan bergen werk verzet. Het zou fijn zijn als de coatings van het kasdek af zijn, voordat de teeltwissel begint.

Dennis: "Bij het verwijderen van de diffuse coating, moet het na het inspuiten van het kasdek wel even goed doorregenen. De weersverwachtingen zijn prima, maar ik had toch graag een paar flinke buien zien aankomen."

De regen spoelt de coating eraf. Als het na het inspuiten te weinig regent, gaat het weer indrogen en vast zitten. Dus … laten we hopen dat de weermannen regen zullen voorspellen op korte termijn.

Voor meer informatie:
Machinaal Loonbedrijf van Veldhoven BV
Laan van Adrichem 4
2678 CZ De Lier
+31 (0)174 51 32 02
info@vanveldhoven.nl 
www.vanveldhoven.nl