Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hans van der Salm nieuwe COO Havecon Horticultural Projects

Vanwege de groeiende omvang van het bedrijf en de steeds grotere projecten waarbij ze zijn betrokken, h­­eeft Havecon besloten het directieteam uit te breiden. Hans van der Salm (48) is per augustus 2021 als COO werkzaam voor de internationale kassenbouwer. “De ontwikkelingen in de sector vragen om een stevige organisatie. Met deze uitbreiding, maken we ons klaar voor verdere groei,” vertelt DGA ­Henk Verbakel.

Links Hans van der Salm en rechts Henk Verbakel

Na zijn studie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam startte Hans van der Salm zijn loopbaan bij organisatie & adviesbureau Conclusion. Vanwege zijn affiniteit met techniek, maakte hij de overstap naar de Nederlandse vliegtuigbouwer Fokker. De afgelopen 13 jaar was hij werkzaam bij luchtvaartmaatschappij KLM.

De kennis en ervaring die Hans bij deze bedrijven heeft opgedaan, zet hij voortaan in om de groei van Havecon gestructureerd en georganiseerd te laten verlopen.

Groeiende sector
“In de tuinbouw is Havecon een behoorlijke speler, maar vergeleken met dit soort bedrijven staan we pas aan het begin,” vertelt Henk Verbakel. “Het is geen geheim dat de glastuinbouw de afgelopen jaren flink gegroeid is. De projecten waar we aan werken worden groter en complexer. Tegelijkertijd worden ook de wensen en eisen van onze klanten hoger en strenger. Dat vraagt om een stevigere organisatie.”

Hans zal zich richten op de operationele en organisatorische kant van de groei van Havecon. De combinatie die hij daarvoor meebrengt– een LEAN achtergrond, een Rotterdamse benadering en ervaring bij Fokker / KLM – zorgt in ieder geval voor een ‘vliegende’ start. “Het doel is om samen met Henk Verbakel en het gedreven team van Havecon / Voorwinden de mooiste turnkey greenhouse projecten te blijven leveren,” aldus Hans.

Voor meer informatie:
Havecon Horticultural Projects
Lorentzstraat 8
2665 JH Bleiswijk, Nederland
+31 10 266 32 70
www.havecon.com  

Publicatiedatum: