VS: Mobiel lab brengt aquaponics dichter bij scholieren

AgWorks creƫerde "The AquaJack" Mobile Aquaponics Lab om leermogelijkheden te brengen in de Amerikaanse staat Pennsylvania. AgWorks bij de Commonwealth Charter Academy heeft een fysieke locatie op hun Capital Campus in Harrisburg. Het AquaJack Mobile Lab is een volledig functionele, kleinschalige versie van het systeem op de Capital Campus en rijdt door de staat langs scholen.

De AquaJack bevat vissen, water, ledbelichting, planten en er worden praktische lessen gegeven. Studenten voeren watertests uit en labelen de verschillende onderdelen van het aquaponic-systeem. Het lab kan worden verbonden met het sensorsysteem op de hoofdcampus, zodat studenten en leden van de gemeenschap kunnen vergelijken wat er in de hoofdfaciliteit gebeurt met wat er in het mobiele lab gebeurt.

Het mobiele lab wordt in de hele staat ingezet op scholen, beurzen, land- en tuinbouwconferenties en andere evenementen om het bewustzijn over de moderne tuinbouw te verspreiden.

De AquaJack is 19,2 m lang, 2,75 m breed en 3,65 m hoog. Het mobiele lab is gratis inzetbaar voor scholen in Pennsylvania.

Voor meer informatie:
CCA Educate Me
agworks@ccaeducate.me
agworks.ccaeducate.me

Bron: Aquaponics Association


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven