Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Glas of huizen? Partijen steggelen over nieuwbouwwijk Hoogeland-zuid in Naaldwijk

Als het aan ABB Bouwgroep ligt komen er 450 woningen op een perceel van 14 ha ten zuiden van de wijk Hoogland in Naaldwijk (tussen voetbalvereniging Westlandia en fietsbrug De Snelbinder). De gemeente is echter zo zeker niet; natuurlijk heeft woningbouw prioriteit, en natuurlijk heeft de glastuinbouw dat ook.

Want vooralsnog is de grond in gebruik bij een handvol tuinders, o.a. KZ Flowers, Kwekerij het Westland, Orchios en John Vollebregt Chrysanten. De bouwer is met alle partijen in gesprek en zegt niet op onoverkomelijke weerstand te stuiten. "De betrokken grondeigenaren zijn bereid om mee te werken, maar we moeten wel het momentum pakken", zo laat Frank van Dijk van ABB optekenen in het AD. Je moet het ijzer smeden als het heet is. De ondernemers "zijn nu enthousiast, maar zij zullen ook keuzes moeten maken over de toekomst van hun bedrijf op deze locatie."

Lees hier verder op AD

Foto: Google Maps

Publicatiedatum: