Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Theo Sanders neemt na 18 jaar afscheid van Alcomij

Op 1 januari 2022 zal Managing Director Theo Sanders volgens plan en op eigen verzoek na 18 jaar afscheid nemen van Alcomij. Theo draagt het stokje over aan Marco Koese. Marco zal met ingang van 1 september a.s. als de opvolger van Theo bij Alcomij aantreden, zo maakt het bedrijf bekend. Gedurende de komende 4 maanden zal Marco nog dagelijks door Theo worden bijgestaan. 

Theo Sanders heeft volgens Alcomij aan de basis gestaan van vele waardevolle ontwikkelingen en veranderingen bij het bedrijf én binnen de sector.


Theo op GreenTech 2018. Foto: archief GroentenNieuws

Marco Koese
Theo's opvolgers heeft in de eerste 16 jaar van zijn carrière bij Priva veel kennis en affiniteit ontwikkeld in en met de glastuinbouw. Hij is daar vanuit de hardware doorgegroeid en heeft bredere kennis en ervaring met IT en digitalisering van bedrijven opgedaan.

Koese was vanaf 2016 bij Johnson Controls (Building Solutions) verantwoordelijk voor internationale projecten en het aansturen van een organisatie met 190 fte’s. 

Voor meer informatie:
Alcomij
info@alcomij.nl 
www.alcomij.nl 

Publicatiedatum: