"Wij maken het complexe transport van verse AGF eenvoudig"

Het transport van verse AGF is uitdagend en complex, zeker nu verse producten over steeds grotere afstanden naar de consument moeten worden vervoerd. De verschillende AGF-categorieën stellen zo hun eigen eisen aan het transport, met name als het aankomt op de temperatuur. Zo dienen sinaasappelen, druiven, kersen, knoflook en uien bij een temperatuur tussen de 0 tot 2 graden Celsius te worden bewaard, terwijl bananen, avocado's en mango's juist schade op kunnen lopen bij zulke lage temperaturen en bij een temperatuur tussen de 13 tot 15 graden Celsius dienen te worden bewaard.

Het is dan ook van belang dat de temperatuur wordt gemonitord om te garanderen dat producten gedurende het vervoer hun versheid behouden.  

Tzone Digital Technology (Tzone) is een leverancier van dataloggers. Directeur Frank Liao: "Op de snelgroeiende markt voor supply chain-monitoring spelen we een steeds voornamere rol. We bieden een verscheidenheid aan voordelige maar hoogwaardige dataloggers aan die breed inzetbaar zijn tijdens de monitoring van de koelketen. Met name onze nieuwste TempU08 werpwerp-USB-temperatuurmeter met LCD-scherm trekt veel aandacht."

TempU08
Onlangs introduceerde Tzone de TempU08, een nieuwe generatie dataloggers voor eenmalig gebruik die speciaal ontwikkeld werd voor het transport van verse AGF. "De datalogger is compact en is waterbestendig. Het instrument is gebruiksvriendelijk: met één druk op de knop kan de meting worden gestart en na de reis hoeft het alleen aan een computer te worden gekoppeld om de PDF- en CSV-bestanden automatisch weer te geven. Er is geen software voor nodig en de datalogger is compatibel met alle computerbesturingssystemen, waarmee men training, tijd en kosten kan besparen," aldus Liao. 

“De realtime temperatuurmeting, statistieken, maximum- en minimumtemperatuur, meldingen en andere noodzakelijke informatie zijn gemakkelijk en snel af te lezen op het LCD-scherm. Nog belangrijker is dat het apparaat configuratie voor gebruik ondersteunt, zodat gebruikers parameters, zoals temperatuurwaarschuwingen, tijdzones en temperatuureenheid naar wens in kunnen stellen."

Voor meer informatie:
Frank Liao
Tzone Digital Technology Co., Ltd.
+86 0755 82840670
sales@tzonedigital.com
www.tzonedigital.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven