Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Thorben Looije pleit Europees voor nieuwe toelatingsregels natuurlijke gewasbescherming

Het is hard nodig dat de regels voor toelating van nieuwe, natuurlijke, effectieve en veilige gewasbeschermingsmiddelen in de Europese Unie zo spoedig mogelijk worden aangepast. Dat stelt Thorben Looije van Valto en daarom zat hij maandag 30 augustus virtueel aan tafel met meer dan 200 vertegenwoordigers van EU-instellingen, ministeries, agentschappen en bedrijven.

Thorben doet dat vanuit zijn rol in de Task Force Microbial Plant Protection Products, die het webinar organiseert voor alle belanghebbenden.

Thorben liet voorafgaand weten blij te zijn met dit podium en de beleidsmakers in Brussel uit te gaan leggen dat, als 'we de doelen die we als EU en ook Nederland hebben onderschreven in de Green Deal willen halen, de toelating en het gebruik van natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen hiervan een essentieel onderdeel uitmaken.'

Meer over het webinar hier