Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Westland Accountancy is Accountant Administratieconsulent rijker

Op 20 augustus jl. ontving Martijn het bewijs dat hij zijn beschermende titel als Accountant Administratieconsulent heeft behaald. Westland Accountancy gaf Martijn de kans om zijn specialisatie uit te breiden en te starten met de beroepsopleiding Accountant Administratieconsulent (AA).

Martijn is sinds 2017 werkzaam als Assistent Accountant en startte vrijwel meteen met de opleiding voor het behalen van zijn beschermende titel. Na een periode van hard werken heeft hij deze nu met succes afgerond.

Inmiddels is Martijn officieel ingeschreven in het accountantsregister en mag hij zijn accountantstitel voeren. Klanten van Westland Accountancy kunnen er vanaf nu op rekenen op verschillende vlakken nóg beter te worden geholpen door een volwaardig financieel professional, bijvoorbeeld bij het optimaal inrichten van de organisatie, zodat financiële risico's worden beheerst.

Voor meer informatie:
Westland Accountancy
www.westlandaccountancy.nl

 

Publicatiedatum: