Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Phormium mikt met schermen op mid- en hightech groententeelt in Mexico

Mexico is traditioneel een grote producent en exporteur van groenten (voornamelijk tomaat) en één van de belangrijkste partijen op dit gebied op het Amerikaanse continent. Op teelttechnisch gebied ziet Phormium een duidelijke verschuiving van lowtech kassen naar mid- en hightech kassen.

Schermdoeken helpen kwekers het klimaat in de kas optimaal te sturen met als gevolg een constante kwalitatieve en kwantitatieve productie. Het gebruik van schermdoeken in de Mexicaanse kassen neemt de laatste jaren dan ook gevoelig toe.

"Met de aanstelling van Marta Gentile als Sales Manager willen we onze marktaanwezigheid in Latijns-Amerika versterken en uitbouwen. Onze robuuste, geweven schermdoeken garanderen een goede levensduur: een must in dit klimaat, gekenmerkt  door periodes van hoge UV-instraling afgewisseld met koudere periodes", aldus Peter Ollevier, Sales & Marketing Director Phormium.

Bijgevolg is Phormium niet alleen aanwezig op GreenTech Americas, maar heeft Marta Gentile er bovendien op woensdag 25 augustus ook een voordracht gehouden om het nut van Phormium schermdoeken in de Mexicaanse kasteelt te onderstrepen.

Voor meer informatie:
Peter Ollevier
Marta Gentile
Phormium 
advice@phormium.com 
peter.ollevier@phormium.com 
marta.gentile@phormium.com

Publicatiedatum: