Nationale Groente- en Fruitdag dit jaar nog groter

De Nationale Groente- en Fruitdag 2021 wordt nog groter dan de voorgaande editie, meldt het NAGF. Inmiddels zijn al bijna 80 organisaties vanuit heel Nederland partner en dit aantal blijft groeien.

Op 14 oktober zetten alle deelnemers de 'Ga voor Kleur Break' in Nederland op de kaart, middenin de Dutch Food Week. Om 16:00 uur snacken ze met groenten en fruit de middagdip eruit, zo toont NAGF zich alvast enthousiast. Voor alle partners is er nu een speciale toolkit beschikbaar met materialen.

Toolkit
In deze toolkit vind je flyers, logo's, banners, social media materialen en 10 receptkaarten voor groente- en fruitrijke snacks. Hiermee wordt de dag online en offline goed zichtbaar. 

Hoe meedoen?
Maak groente- en fruitrijke snackrecepten uit de toolkit en geef kleur door om 4 uur 's middags aan collega's, klanten, leerlingen, volgers, patiënten of bezoekers. Zo gaan meerdere ziekenhuizen door het hele land snackgroenten- en fruit serveren aan patiënten, medewerkers en bezoekers. Ook organiseren verschillende bedrijven een 'Ga voor Kleur Break' met collega's. Kinderen op verschillende basisscholen en BSO's nemen een Ga voor Kleur Break en cateraars zetten 14 oktober snackgroenten en -fruit centraal. Daarnaast inspireren partners hun netwerk met heerlijke groente- en fruitsnacks via hun nieuwsbrief of social media kanalen. Ook supermarkten, groentespeciaalzaken en een gemeente zetten zich die dag in voor groenten en fruit. Ook meedoen? Aanmelden kan door een mail te sturen naar Robin van Schaik.

Voor meer informatie
vanschaik@nagf.nl

Bron: NAGF


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven