Hoogendoorn trotse sponsor van Netherlands Pavilion op Expo 2020 Dubai

Hoogendoorn Growth Management is trotse sponsor van het Netherlands Pavilion tijdens de Expo 2020 Dubai. Dat maakt het bedrijf bekend.

Op 1 oktober wordt de Expo 2020 Dubai geopend en de Nederlandse Biotoop onthuld. De Expo zal in het teken staan van Connecting Minds, Creating the future. In het bijzonder symboliseert het hart van de Nederlandse inzending het verenigen van water, energie en voedsel.

Hoogendoorn Growth Management levert o.a. een IIVO procescomputer, sensoren en slimme camera's voor de Biotoop. De Biotoop, ook wel 'The Cone' genoemd, is een imposante constructie in de vorm van een kegel in het midden van het paviljoen, waar aan de buitenkant verschillende soorten sla worden gekweekt en aan de binnenkant een verscheidenheid aan paddenstoelen in een nauwkeurig gecontroleerde omgeving. Vanaf de andere kant van de wereld kan men de realtime situatie in de Biotoop analyseren. Bovendien zijn via de camerabeelden de duizenden slaplanten in de verschillende groeistadia zichtbaar. Daarnaast worden de klimaatomstandigheden in de Biotoop continu geregistreerd voor de eetbare slaproductie. Alle gegevens die worden verzameld met de industriestandaard hardware van Hoogendoorn, worden aangesloten op de IIVO procescomputer. Bovendien is IIVO volledig gebaseerd op plantenfysiologische kennis en de meest geavanceerde technieken. Technieken waarbij de verbinding is gemaakt tussen Artificial Intelligence en Expert Intelligence, met als doel de productie kwalitatief en kwantitatief te verhogen.

Tot 31 maart in 2022 kunnen internationale bezoekers dit delicate ecosysteem bezoeken.

Voor meer informatie:
Hoogendoorn Growth management
+31 (0)10 460 80 80
info@hoogendoorn.nl
www.hoogendoorn.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven