"Zak remt de respiratie van het product, waardoor het langer vers blijft"

Een Turkse producent van AGF-verpakkingen heeft een nieuwe plastic zak ontwikkeld die de vochtigheid controleert en de inhoud nog langer vers houdt. De zak kan volgens het bedrijf geheel naar wens worden aangepast om optimaal aan de eisen van het te verpakken product te beantwoorden. Dankzij het aanpasbare formaat kunnen 'werkelijk alle soorten kruiden, groenten en fruit' erin worden verpakt. 

Volgens Jorge Alan Longoria, productmanager bij de Turkse AGF-verpakkingenproducent Aypek, is hun nieuwe Lifepack-zak aan te passen aan iedere denkbare AGF-categorie. "Lifepack-zakken zijn geschikt voor alle AGF-producten, of dit nu kruiden, groenten of fruit zijn. We hebben voor ieder product een zak. Onze klanten kunnen deze gebruiken voor gekoelde bewaring of de export. Nog belangrijker is het feit dat het formaat van de zak aangepast wordt aan de maat van de dozen waar de klant mee werkt. We kunnen de zak voor ieder product op maat vervaardigen." 

Longoria legt uit dat het gebruik van Lifepack kostenbesparend is en garandeert dat de AGF-producten hun smaak, kleur en kwaliteit niet verliezen. "Het beste van ons product is dat het over eigenschappen beschikt waardoor versproducten niet bederven en hun kleur, smaak en kwaliteit langer op peil blijven. Onze zak is uiterst doeltreffend en sterk en qua prijs ook voordeliger dan andere producten."

De Lifepack-zak controleert de luchtvochtigheid in de verpakking zodat het product haar versheid langer behoudt. Longoria licht dit toe: "Onze zakken worden van plastic gemaakt. Onze ingenieurs hebben een technologie ontwikkeld om de respiratie van AGF te optimaliseren en controleren en bij de juiste bewaartemperatuur is Lifepack een zeer effectief en competitief product. De zak remt de respiratie van het gewas en voorkomt de groei van microben. De zak is stevig waardoor de verpakte producten hun externe kwaliteit behouden en vrij blijven van beschadigingen, insecten en ziekteverwekkers."

“Iedere produceent kan ons product gebruiken, omdat Lifepack voor elke productcategorie beschikbaar is. Dit betekent ook dat het in elk seizoen kan worden toegepast. Met de informatie van onze klanten kunnen we een specifieke zak ontwikkelen die qua maat en kenmerken geschikt is voor de producten waar zij mee werken."

Voor meer informatie: 
Jorge Alan Longoria
Aypek
+90 545 5735029
www.aypek.com.tr 
www.lifepacksolutions.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven