Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amerikaanse teler organiseert 11e jaarlijkse weggeefactie

Lipman Family Farms, een bedrijf dat tomaten in de vollegrond teelt met hoofdzetel in Immokalee, Florida, opende op zaterdag 7 augustus de deuren voor honderden kinderen uit de regio naar aanleiding van een weggeefactie dat het jaarlijks organiseert: de Annual Backpack Giveaway Saturday.

Op de Annual Backpack Giveaway Saturday verdeelde Lipman Family Farms 2.000 rugzakken vol schoolmateriaal.

Het evenement vond plaats op Immokalee High School, waar 2.000 rugzakken vol schoolbenodigdheden, $ 10.000 aan cadeaubonnen, 700 paar schoenen en 4.000 ontbijttaco's werden uitgedeeld aan kinderen en hun families om hen voor te bereiden op het nieuwe schooljaar. Er was muziek, men kon er iets eten, kinderen werden geschminkt en speelden er spelletjes. Er stond ook een Covid-19-vaccinatietent.

"Als je de dankbaarheid ziet in de ogen van de kinderen, begrijp je waarom we dit organiseren", zegt Jaime Weisinger, directeur Gemeenschaps- en Overheidsrelaties bij Lipman Family Farms. "Elk kind verdient een eerlijke kans op succes. Daarom is het zo belangrijk om deze kinderen te helpen. Van medewerkers van ons bedrijf en ons netwerk tot vrijwilligers van de lokale gemeenschap, we hebben allemaal de handen ineen geslagen om ervoor te zorgen dat de kinderen klaar zijn om het schooljaar met vertrouwen tegemoet te gaan."

Omdat het feest vorig jaar niet kon doorgaan vanwege corona, was Lipman vastbesloten om het dit jaar wel te organiseren. In april 2021 hebben partners van Lipman en de plaatselijke overheden van de omringende counties meer dan $ 60.000 opgehaald bij de 5K Run for Backpacks, het grootste bedrag dat tot nu toe voor dit evenement is ingezameld. De opbrengst van dit jaar zorgde ervoor dat elk kind dat aanwezig was op het Backpack Giveaway-evenement een rugzak kreeg.

Bovendien waren er meer dan 30 stands die informatie over essentiƫle diensten verstrekten aan de aanwezige families, waaronder The Immokalee Foundation.

"Al jaren steunt Lipman Family Farms de onderwijsmissie van The Immokalee Foundation. Het is een eer om weer een bijdrage te kunnen leveren aan dit langverwachte, vreugdevolle evenement voor de gemeenschap. Lipman en de Foundation delen een aloude toewijding aan de opvoeding van de jongeren van Immokalee en een diep respect voor de mensen die er wonen", zegt Noemi Perez, voorzitster en CEO van The Immokalee Foundation.

Voor meer informatie:
Samantha Sommers
Lipman Family Farms
Samantha.Sommers@edelman.com 
www.lipmanfamilyfarms.com 

Publicatiedatum: