Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Katalin Pákozdi nieuwe directeur R&D bij East-West Seed

Katalin Pákozdi is vanaf 16 augustus 2021 de nieuwe Chief R&D Officer in van de Raad van Bestuur van East-West Seed. Dat heeft Douwe Zijp, de CEO van het veredelingsbedrijf, aangekondigd. Met de komst van Katalin doet Simon Jan de Hoop een stapje terug binnen de R&D-organisatie.

Katalin heeft postdoctorale studies gedaan in Japan en de Verenigde Staten. Met haar komst naar East-West Seed verhuist ze met haar gezin van het Verenigd Koninkrijk naar Azië. Ze zal gaan werken in Chiangmai, Thailand, waar hun belangrijkste R&D-centrum is gevestigd.

Onder Katalins leiding zal de R&D-organisatie bestaan uit een innovatieraad en het R&D Business Support team, alsmede een Group Breeding Manager, Group Biotechnology Manager en Group Pathology Manager.

Vanaf 16 augustus 2021 is Simon Jan de Hoop Innovation Counsel voor East-West Seed en zal hij Katalin en het R&D-managementteam blijven ondersteunen.

"We zijn verheugd Katalin te verwelkomen in de Raad van Bestuur van East-West Seed en zijn Simon dankbaar voor het leiden van onze R&D-organisatie gedurende bijna 40 jaar en voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van het bedrijf."

Voor meer informatie:
East-West Seed
www.eastwestseed.com

Publicatiedatum: