Katalin Pákozdi nieuwe directeur R&D bij East-West Seed

Katalin Pákozdi is vanaf 16 augustus 2021 de nieuwe Chief R&D Officer in van de Raad van Bestuur van East-West Seed. Dat heeft Douwe Zijp, de CEO van het veredelingsbedrijf, aangekondigd. Met de komst van Katalin doet Simon Jan de Hoop een stapje terug binnen de R&D-organisatie.

Katalin heeft postdoctorale studies gedaan in Japan en de Verenigde Staten. Met haar komst naar East-West Seed verhuist ze met haar gezin van het Verenigd Koninkrijk naar Azië. Ze zal gaan werken in Chiangmai, Thailand, waar hun belangrijkste R&D-centrum is gevestigd.

Onder Katalins leiding zal de R&D-organisatie bestaan uit een innovatieraad en het R&D Business Support team, alsmede een Group Breeding Manager, Group Biotechnology Manager en Group Pathology Manager.

Vanaf 16 augustus 2021 is Simon Jan de Hoop Innovation Counsel voor East-West Seed en zal hij Katalin en het R&D-managementteam blijven ondersteunen.

"We zijn verheugd Katalin te verwelkomen in de Raad van Bestuur van East-West Seed en zijn Simon dankbaar voor het leiden van onze R&D-organisatie gedurende bijna 40 jaar en voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van het bedrijf."

Voor meer informatie:
East-West Seed
www.eastwestseed.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven