Logiqs genomineerd voor OOM Award

Logiqs uit Maasdijk is deze week genomineerd voor de OOM Award Zuid-Holland 2021. De OOM Award is de onderscheiding voor het meest actieve (metaal)leerbedrijf in de regio. Naast Logiqs zijn ook ARCO metaal en HTC parking & security in de race voor de award. De winnaar wordt bekendgemaakt op 24 september.

Het Westlandse bedrijf maakt systemen voor vertical farming en magazijnautomatisering. “Goed opgeleide medewerkers zijn daarbij onmisbaar,” zegt HR Business Partner Ömer Koç van Logiqs. “Daarom kan iedereen hier cursussen of opleidingen volgen en besteden we ook veel aandacht aan het begeleiden van stagiairs. Alles we voorop willen blijven lopen, is het superbelangrijk dat iedereen zich hier blijft ontwikkelen. En onze medewerkers willen ook opgeleid worden. Zo kun je steeds weer nieuwe stappen maken.”

Bekijk hier de video’s van de drie genomineerden ARCO metaal, Logiqs en HTC parking & security.

Vakjury
De nominaties voor de OOM Awards worden bepaald op basis van het aantal bijscholingsactiviteiten door de werknemers van het bedrijf, het aantal bbl-leerlingen dat wordt begeleid en het aantal stageplaatsen dat wordt aangeboden. Na de nominatie gaat een vakjury langs bij alle genomineerde bedrijven. Deze jury komt vervolgens met een eindoordeel. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van de Koninklijke Metaalunie in het betreffende district. De eerste uitreiking (Zuid-Holland) is op 24 september.

OOM Awards
De OOM Award is een initiatief van OOM, het scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking. Het gezamenlijke doel is het vakmanschap in de sector naar een hoger plan tillen. Bij OOM zijn ruim 14.000 bedrijven met circa 155.000 werknemers aangesloten. De bestuurders van OOM zijn afkomstig van Koninklijke Metaalunie, FNV Metaal, CNV Vakmensen en De Unie.

Kijk voor meer informatie op www.oom.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven