1 en 2 september, World Horti Center

Vertify organiseert telersbijeenkomst spuittechnieken

Ook dit jaar organiseert Vertify weer bijeenkomsten rondom  spuittechniek. Door het krimpende middelenpakket wordt het juist toedienen van gewasbeschermingsmiddelen van steeds groter belang. Op welke manier kunt u als teler het meest effectief gebruikmaken van spuitapparatuur met maximale effectiviteit en zo min mogelijke milieulast? Tijdens deze bijeenkomst, speciaal voor telers, wordt u geïnformeerd over de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van spuittechnieken voor gewasbeschermingsmiddelen.

Deze telersbijeenkomsten op 1 en 2 september worden georganiseerd door Vertify, World Horti Center en Glastuinbouw Nederland. De bijeenkomst is interactief met voldoende mogelijkheid voor discussie en kennisuitwisseling.

Na het plenaire gedeelte, waar onder andere dieper wordt ingegaan op recente ontwikkelingen en precisie gewasbescherming, start een interactief programma in de onderzoeksafdelingen van Vertify met diverse demonstraties en workshops. Tijdens de rondgang wordt niet alleen diverse spuitapparatuur gedemonstreerd, maar wordt ook gekeken naar het werkingsmechanisme van de verschillende middelen in relatie met spuittechniek.

Klik hier voor het programma en de mogelijkheid u aan te melden.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven