28 september tot 1 oktober

Fields of Innovation 2021 bij Syngenta dit jaar fysiek óf virtueel te bezoeken

Syngenta Vegetable Seeds organiseert dit jaar haar wereldwijde evenement Fields of Innovation in Nederland van 28 september tot 1 oktober. Bezoekers kunnen het evenement dit jaar weer fysiek, maar ook nog virtueel bijwonen, dankzij de inzet van geavanceerde technologie.Grote en kleine telers hebben te maken met de groeiende problematiek door klimaatverandering – instabiele weersomstandigheden, ernstige bodemerosie en afnemende biodiversiteit. Bovendien moeten ze omgaan met de veranderende verwachtingen en opvattingen van de consument ten aanzien van landbouwtechnologie. "Fields of Innovation laat zien wat wij doen om telers oplossingen te bieden waarmee ze deze uitdagingen het hoofd kunnen bieden", stelt de organisatie. "Duurzame technologie gaat over innovaties die zijn ontwikkeld om de bijdrage van de landbouw aan klimaatverandering te verminderen, het effect van klimaatverandering op de voedselvoorziening te beperken, en telers hulpmiddelen te bieden voor een duurzaam beheer van hun land."

De rassen die Syngenta tijdens Fields of Innovation presenteert, zijn specifiek geselecteerd om duurzame bedrijfsgroei voor telers en de volledige waardeketen te bevorderen. Ter ere van het bijzondere jaar 2021, dat door de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties is uitgeroepen tot “Internationaal Jaar van Groenten en Fruit”, presenteren we meer gewassen dan ooit. Witte kool, rode kool, savooiekool, onze nieuwe spitskool, bloemkool, broccoli, spruiten, ijsbergsla, babyleaf, romeinse sla, spinazie, bonen, erwten, suikermaïs, uien en nog veel meer."

Een exclusief, fysiek bezoek aan het veld is dit jaar mogelijk. Dit zal uitsluitend op uitnodiging gebeuren, om een veilige omgeving voor alle bezoekers te kunnen garanderen. Genodigden uit de hele wereld kunnen een bezoek op maat verwachten, met aandacht voor innovaties die aansluiten op hun specifieke situatie, zoals koolrassen voor Afrika of uien voor Noord-Europa. 

Virtueel is het evenement voor iedereen bij te wonen, waarbij digitaal kan worden kennisgemaakt met de gewassen en rassen van Syngenta. Tijdens een virtuele rondleiding over het veld kunnen bezoekers via Live Chat vragen stellen aan een van de beschikbare Field Experts. Ook kunt u uw eigen persoonlijke veldboek samenstellen, met daarin alleen de rassen waarin u het meest geïnteresseerd bent.

Registreren kan snel en eenvoudig via: www.foi.syngentavegetables.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven