Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Substraatspecialisten online bijeen op 26 augustus

Op 26 augustus organiseert Growing Media Europe 2021 een Industry and Policy Day. Tijdens deze dag, gericht op industrie en beleid, zullen verschillende presentaties gegeven worden rond het duurzaam gebruik van grondstoffen voor teeltsubstraten, waaronder een keynote door M. Sánchez-Monedero over biochar in het composteerproces. 

De dag maakt deel uit van een compleet weekvullend programma, maar los en enkel online deelnemen kan.

Naast de keynote staat er ook een workshop door The International Peatland Society (IPS) op het programma over milieukwesties in verband met veenwinning en de betekenis van Responsibly Produced Peat in situaties waarin veen essentieel is voor teeltsubstraten.

In een tweede workshop focussen het European Compost Network (ECN) en Growing Media Europe op de EU-meststoffenverordening en de kansen en uitdagingen om teeltsubstraten en bodemverbeteraars op de Europese markt te brengen.

Registreren voor het online event kan via deze link: https://portal.hortilink.nl. Kies ‘1-day Virtual Attendance at 26 August only’. Het complete dagprogramma voor 26 augustus is hier te bekijken.

Voor meer informatie:
GrowingMedia2021

Publicatiedatum: