Groeiend veredelingsbedrijf verder met drie nieuwe teamleden

Veredelingsbedrijf Eminent Seeds heeft in het afgelopen half jaar drie nieuwe medewerkers aan het team toegevoegd. Het gaat om Carmen Fernández del Pino López, Frans de Bloois en Frits Verbeek. Het bedrijf met in haar assortiment tomaten, paprika- en chilipeperrassen stelt de nieuwe teamleden hieronder voor.

Hoofd veredeling
Met Carmen Fernández del Pino López heeft Eminent Seeds een ervaren medewerker in de veredelingswereld in huis gehaald. Ze geeft sturing aan het veredelingsteam en is de creatieve en drijvende kracht van het tomatenprogramma. Zoals haar achternaam al doet vermoeden, liggen haar roots in Spanje. Daar werkte ze jarenlang voor Enza. Ook in Nederland was ze actief bij dit gerenommeerde veredelingsbedrijf.

Teamleider operations
Sinds een aantal maanden is er ook een nieuwe gezicht actief op de afdeling operations: Frans de Bloois. Hij vervult de functie van teamleider en is hierbij verantwoordelijk voor de teelt, gewasonderhoud en zaadkwaliteit en -verwerking. Frans werkte na zijn opleiding in binnen- en buitenland. Voordat hij bij Eminent Seeds aan de slag ging, werkte hij zeven jaar voor Dümmen Orange.

Productmanager
Ook aan de afdeling Sales werd onlangs een nieuwe medewerker toegevoegd: Frits Verbeek. Frits werkte ruim 20 jaar in verschillende functies binnen The Greenery waarna het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Die heeft hij gevonden als Productmanager van Eminent Seeds. Binnen deze functie is hij verantwoordelijk voor de producties van zaden, introductie en verkoopstrategieën. Zijn jarenlange ervaring in markt- en data-analyse binnen de groenten en fruit zet hij daarbij in om de juiste keuzes te maken en processen te optimaliseren. 

Voor meer informatie:
Eminent Seeds
info@eminentseeds.nl
www.eminentseeds.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven