Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Twee extra dealers in Canada voor Oreon

De glastuinbouw in Noord-Amerika is hard getroffen door Covid-19, gesloten grenzen, quarantaines en verstoringen van toeleveringsketens beperken de toegang tot vers voedsel. De vraag naar lokale en biologisch geteelde groenten is daardoor nog sterker toegenomen. Steeds meer telers kiezen daarbij voor belichting in hun kas of vertical farm en dus breidt Oreon haar dealernetwerk uit met twee nieuwe Canadese partijen. Op die manier kan men sneller reageren op het groeiend aantal klantverzoeken voor LED-belichting.

De twee nieuwe dealers zijn Rocky Mountain Contracting en Entreprise Electrique M.J.L. Eerder dit jaar werd ook EnerSavings al als dealer toegevoegd.

Rocky Mountain Contracting bedient als dealer de westkust van Canada. Ze hebben al de ervaring om de LED-lampen van Oreon te installeren en onderhouden. 

Entreprise Électrique M.J.L. is actief in Oost-Canada. In het Franstalige Quebec is M.J.L. sinds 2000 werkzaam in elektrotechniek voor de tuinbouwmarkt.

Voor meer informatie:
Oreon
info@oreon-led.com
www.oreon-led.com

Publicatiedatum: