Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groeiende slateler kiest opnieuw voor natuurlijke dag-nacht-overgang met LED

De Amerikaanse bladgroententeler Little Leaf Farms uit Devens, Massachusetts, gaat haar areaal verdubbelen. Daarmee komt het areaal straks uit op 8 hectare. Om de hele oostkust straks van verse, lokaal geteelde bladgroenten te kunnen voorzien investeert de teler voor de vierde keer op rij in Oreon's watergekoelde LED-groeilamp Monarch als extra LED-verlichting.

Hoofdteler Pieter Slaman is enthousiast over de uitgebreide samenwerking: “We zijn een succesvol team. Ik heb gekeken naar wat voor soort licht de plant nodig heeft om te groeien, er is een reden dat de zon uit meer bestaat dan alleen rood en blauw licht. Het armatuur met Little Leaf spectrum, zoals we het nu noemen, gaat aan als de zon opkomt en ondergaat, om de overgang van dag naar nacht natuurlijker te maken, wat bijdraagt ​​aan de conditie van de plant. Het is in vorige fases erg succesvol gebleken, dus voor de nieuwe kas behouden we deze strategie.”

Voor meer informatie:
Oreon
info@oreon-led.com
www.oreon-led.com

Publicatiedatum: