Bollentrui voor Top-20 Takii Tourploeg

Willen Wessel Schenk, Rui en Jules Korsten, Monique van Beerendonk, Rafal Kielczynski en 'Alejandro Valverde' zich melden?

Na drie weken vol spanning tv kijken en uitslagen en tussenstanden volgen, zijn de winnaars van het Takii Tourploegspel bekend.

Geert van der Wel, fietsfanaat en werkzaam bij Blue Radix, pakt op de valreep de meeste punten en nam daarmee de gele trui over van Harry Stijger. De tuinbouwjournalist wordt tweede, terwijl potplantenkweker René Willemsen van Willemsen Weijs derde wordt. 

De drie heren winnen respectievelijk 125, 75 en 50 euro. Daarnaast ontvangen zij, net als alle spelers in de top 20 van het eindklassement (let op: het gaat hier om de totaalscore mét klassementspunten), van sponsor Takii een Takii bollentrui.

Speciaal Wessel Schenk, Rui Korsten, Alejandro Valverde (zou hij het écht zijn ;-)), Monique van Beerendonk, Rafal Kielczynski en Jules Korsten worden gevraagd zich nog met hun e-mailadres te melden, dan kunnen de prijzen worden opgestuurd. Graag even de contactgegevens mailen naar tourploeg@agf.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven