Andreas Allenspach per 1 november naar Zwitserse fruithandelaar Bardini & Verde

Andreas Allenspach sluit vanaf 1 november 2021 aan bij het managementteam van Bardini & Verde en wordt tevens een nieuwe partner van de onderneming. Andreas werkte in het verleden onder andere voor Best Fresh en Van Rijn Trading.

Andreas Allenspach (51 jaar) zal de functie van Chief Operating Officer (COO)  op zich nemen. Hij zal verantwoordelijk zijn voor het beheer, de controle en de organisatie van alle operationele processen. Als afgestudeerd bedrijfseconoom met tientallen jaren ervaring in de AGF-sector, die hij vanuit alle invalshoeken goed kent, brengt hij de ideale praktijkervaring en kennis met zich mee.

Andreas Allenspach werkte de afgelopen zes jaar als Head of Category Management voor Coop in Basel. Daarvoor werkte hij vier jaar in Nederland in managementfuncties bij Best Fresh Group en Van Rijn Trading. Hij begon zijn carrière bij Migros.

"Met Andreas Allenspach kunnen we het managementteam op ideale wijze versterken. Hij kent de internationale AGF-sector en de foodretail erg goed en kan daarom een beslissende bijdrage leveren aan het verdere succes van de onderneming", kondigen Erich Stadler (CEO) en Remo Keller (voorzitter van de Raad van Bestuur) met genoegen aan.

Voor meer informatie:
bardini + keller ag
Lagerstrasse 4
CH-9200 Gossau, Zwitsterland
+41 (0)71 388 0 888
office@bardinikeller.ch
www.bardinikeller.ch


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven