Ergonomiepakket voor buisrailwagen op de markt gebracht

Berg Hortimotive brengt een aftermarket ergonomiepakket op de markt voor de buisrailwagen Benomic Star. Het pakket bestaat uit verschillende items voor bij de dagelijkse teeltwerkzaamheden.

René Tebbens, Verkoper Parts bij Berg Hortimotive: “Het werken in de kas is soms best zwaar. Een goed ingericht logistiek systeem van Berg Hortimotive brengt eenvoud en efficiëntie in de teelthandelingen en stelt de teler in staat het maximale uit zijn werknemers en zijn bedrijfsvoering te halen. De buisrailwagen Benomic Star is hier een goed voorbeeld van. Er rijden wereldwijd duizenden Benomic Star buisrailwagens. Om het werk hierop nóg prettiger te maken, is deze nu eenvoudig uit te breiden met een ergonomiepakket.”

Van ergomat tot verkoelende ventilator
Het pakket bestaat uit vier items, die eventueel ook los van elkaar te bestellen zijn. De ergomat stimuleert de bloedsomloop en zorgt voor minder pijnlijke en vermoeiende voeten. De dubbele USB-poort biedt werknemers puur gemak; een telefoon of andere devices laden terwijl ze aan het werk zijn, zonder stress van een lege batterij. Op warme dagen sluit de medewerker de ventilator op de USB-poort aan.

De ventilator is uitgerust met twee standen en biedt werknemers de gewenste verkoeling. Het opbergbakje zorgt ervoor dat alle benodigde spullen binnen handbereik zijn. Daarnaast elimineert en voorkomt het unieke ergonomische ontwerp van de Benomic Star zelf ook veel voorkomende lichamelijke problemen door staande werkzaamheden.

Verkrijgbaar via wereldwijde dealernetwerk
Het aftermarket ergonomiepakket is bestemd voor reeds geleverde Benomic Stars en verkrijgbaar via het (inter)nationale dealernetwerk van Berg Hortimotive.

Voor meer informatie:
Berg Hortimotive
info@berghortimotive.nl 
www.berghortimotive.nl
www.berghortimotive.com/nl/benomic-star-ergonomie-pakket 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven