Kind Technologies breidt directieteam uit

Kind Technologies heeft recent haar directieteam uitgebreid. Richard van de Waart, Antoine Kapteijns, Laura Diepeveen en Matthieu Kouwenberg sluiten aan. De Nederlandse hightech bedrijvengroep wil flink groeien in de glastuinbouw- en AGF-sector.

Richard Vialle, oprichter & CCO van Kind Technologies. "We bereiden ons voor om verder te professionaliseren en om internationaal op te schalen in samenwerking met kassenbouwers, investeerders en (technologie)partners."

Nieuw hoofdkantoor
De afgelopen maanden heeft Kind Technologies geïnvesteerd in een lokale aanwezigheid in Canada en Noord-Amerika, haar farmaceutische business afgestoten, een joint venture gestart met Berg Hortimotive en Royal Brinkman (Hortilogics) en zijn de voorbereidingen voor haar nieuwe hoofdkantoor in De Lier in volle gang.

Op onderstaande foto worden de nieuwe managementleden aan de markt voorgesteld.

Van links naar rechts: Alex Kind (Founder and CEO, Kind Technologies), Laura Diepeveen, Richard van de Waart, Antoine Kapteijns, Matthieu Kouwenberg en Richard Vialle.

Laura Diepeveen, Operations Director Martin Stolze Group
Laura is toegetreden tot het managementteam van Martin Stolze naast Wido Kruijswijk en Bram van Paassen om leiding te geven aan de Operations afdelingen van productie tot supply chain en services. Met een achtergrond als business proces consultant en in operations en projectmanagement bij Fokker gaat Laura nu processen verder optimaliseren en operational excellence te bevorderen binnen de snelgroeiende producent van interne logistiek voor tuinbouwproducten.

Richard van de Waart, Director of Sales
Richard is op 1 juli bij Kind Technologies in dienst getreden om leiding te geven aan de groeiende verkoopteams binnen de groep. De doelstelling is om optimale cross-selling te borgen, en om te groeien via directe verkoop als ook indirecte verkoop via partners over de hele wereld. Richard is zijn hele leven al actief in de tuinbouw, waaronder lange tijd als tuinder. Na die ervaring en na twee decennia in Centraal Oost Europa te hebben gewoond, is hij actief geweest in de verkoop in Noord-Amerika en andere regio's namens KG Systems, Paul Boers en meest recentelijk bij Luminaid.

Antoine Kapteijns, Customer Operations Director Crux Agribotics & Koat
Antoine zal leidinggeven aan de commerciële Operations afdelingen zoals Project Management en Services voor zowel Crux Agribotics als KOAT. Antoine heeft een uitgebreide ervaring in operations en projectmanagement als interim consultant. In zijn vorige rol als COO bij Codema was hij al actief in deze industrie.

Matthieu Kouwenberg, Chief Technology Officer
Matthieu is de nieuwe CTO op groepsniveau. Als directielid zal hij leidinggeven aan de afdelingen Technology en R&D om een leidende positie met Robotica, Computer Vision, Data & AI te borgen bij het automatiseren van de processen van kas tot verpakkingshal. Bij Van Riet Material Handling Systems en later MHS was Matthieu verantwoordelijk voor Engineering en Productontwikkeling. Hij was daar actief in het implementeren van configure-to-order, een programma dat hij ook zal leiden binnen Kind Technologies.

Voor meer informatie:
Charlotte Jannes
Kind Technologies
Charlotte.jannes@kindtechnologies.nl
www.kindtechnologies.nl 
+31 (0)40 7470401 

Koat B.V.
info@koat.nl
www.koat.nl

Crux Agribotics
info@cruxagribotics.com 
cruxagribotics.com


Hortilogics
info@hortilogics.com
www.hortilogics.com

 
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven