Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mustang Demolition breidt certificering uit

Mustang Demolition is inmiddels vele jaren VCA** gecertificeerd, maar heeft onlangs de certificering uitgebreid met BRL SVMS-007 Veilig en Milieukundig Slopen en ISO:9001 Kwaliteitsmanagementsystemen.

Hans Kerklaan: "Met deze nieuwe certificeringen kunnen wij aan onze opdrachtgevers laten zien dat wij onze sloopprojecten veilig en milieukundig verantwoord kunnen uitvoeren."

In de afgelopen periode zijn de diverse audits uitgevoerd door Normec Certificering, zowel op kantoor als op de projectlocaties. "We wisten zelf al dat we veilig en milieuverantwoord te werk gaan, maar het is goed om dit nu ook ‘zwart op wit’ te hebben", zegt Hans.

Bij de BRL SVMS-007 staat zorgvuldige werkvoorbereiding en een veilige en milieukundig verantwoorde uitvoering centraal bij het uitvoeren van een sloopproject. "Recyclen en circulair slopen is al jaren een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering van Mustang en met het certificaat kunnen we dat nog beter uitdragen."

Ook de komende maanden heeft Mustang Demolition tal van kassensloop projecten op de agenda staan. Om op de hoogte te blijven van deze projecten, kunt u @MustangDemolition volgen op Instagram, Facebook en LinkedIn.

Voor meer informatie:
Mustang Demolition
www.mustangdemolition.nl

Publicatiedatum: