Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Komkommerbontvirus tegengaan met zaadbehandeling

JungWan B-F, de ontwikkelaar van een technologie die de verspreiding van plantenvirussen tegengaat, heeft officieel aangekondigd dat ze een product hebben ontwikkeld dat het ontstaan van CGMMV (Komkommerbontvirus) in komkommers volledig voorkomt.

Zadenweker
De Johnni-der V2 SEI, een zadenweker die tot nu toe werd verkocht, heeft 95% van de CGMMV-infecties kunnen voorkomenm, stelt ontwikkelaar Do Kim, directeur van Jungwan B-F. Het product is nu geüpgraded en voorkomt nu 99% van alle infecties, die ontstaan door mechanische contacten bij het telen van gewassen. "Dit blijkt tot nu toe uit aanvullende onderzoeken naar het product," deelt Do Kim. Het bedrijf is ervan overtuigd dat dit een revolutionair product is en dat het grote voordelen kan opleveren voor telers.

Daarnaast benadrukken ze dat het product heel effectief is in het voorkomen van de uitbraak van andere virussen, zoals TSWV en CMV, die door insecten worden verspreid.

"We hebben in ons thuisland Korea al hele goede resultaten behaald door het product in te zetten bij bedrijven," zegt Kim. Hij voegt eraan toe dat ze voorbereidingen aan het treffen zijn voor een technologisch patent in de VS, nadat ze genoeg gegevens hebben verzameld uit experimenten.

"We zijn ervan overtuigd dat deze technologie telers heel goed zal ondersteunen nu het volledig is ontwikkeld. We blijven ook steeds de beste service bieden voor alle producten die met deze technologie worden ontwikkeld, zodat ze efficiënt gebruikt kunnen worden door veel telers."

Voor meer informatie:
JungWan B-F Anti Agro Virus
Do H. Kim (e-mail)
www.agrovirus.com 
Youtube Channel
Publicatiedatum: