Donderdag 8 juli

HortiHeroes en Rabo Food Forward organiseren HeroFestival 2021

Het HeroFestival - een initiatief van HortiHeroes en dit jaar een samenwerking met Rabo Food Forward - is sinds drie jaar een plek waar vernieuwing in de Food & Flower industrie wordt aangejaagd. Op donderdag 8 juli 2021 vindt de vierde editie plaats, zowel online als offline vanuit de Greenhouse Studio. Met een thema dat door de razendsnelle wereld waarin we leven, de continue drive naar duurzame innovatie en de zoektocht naar gezondheid en geluk ontzettend relevant is: Seeding the Future.

Tijdens het HeroFestival komen koplopers, toekomstmakers, startups, scale-ups en intrapreneurs van binnen en buiten de Food & Flower industrie samen om innovatie in de Food & Flower industrie te versnellen.

Programma
Het programma bestaat dit jaar uit drie onderdelen met sprekers van o.a. SV.CO, AppHarvest, Rabobank, Rijk Zwaan, LocalTea en Growx. Voor het eerst dit jaar is er een speciaal programma voor studenten en starters, waarbij zij de kansen in de Food & Flower industrie kunnen ervaren door de ‘ogen’ van gepassioneerde ondernemers en young professionals uit de sector.

Puck van Holsteijn (Directeur HortiHeroes): “Heel mooi om dit jaar een nieuwe groep hbo en wo toekomstmakers te enthousiasmeren tijdens het HeroFestival en tegelijk te juichen voor de HortiHeroes en Food Forward helden die nu al het verschil in deze gave Food & Flower industrie maken."

Uiteraard betreden de deelnemers van het HortiHeroes Intrapreneurship Programma het (virtuele) podium om de concepten te presenteren waar zij de afgelopen maanden keihard aan gewerkt hebben. De jury, bestaande uit vernieuwers uit de sector, kiest uit deze concepten wie de hoofdprijs van €10.000,- wint om te investeren in hun startup of innovatietraject. Het laatste onderdeel van het HeroFestival start in de avond. De afgelopen maanden hebben 15 deelnemers, van producent tot consument, deelgenomen aan het Rabo Food Forward programma. Samen hebben zij toegewerkt naar drie innovatieve voedseloplossingen die ze op 8 juli zullen pitchen aan ervaren experts en het kijkend publiek.

HeroFestival - seeded by HortiHeroes & Rabo Food Forward
Tickets voor toegang tot de livestream zijn te verkrijgen via www.herofestival.nl. Voor meer informatie over het event, zie www.herofestival.nl of volg HortiHeroes op social media.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven