Precisiedata voor efficiëntere arbeid

Door steeds hoger oplopende arbeidskosten en minder arbeiders is het van essentieel belang geworden arbeidsefficiëntie te maximaliseren en goede mensen aan te houden. "Telers met een uitgebreide, analytische benadering zien gelukkigere medewerkers, meer productiviteit en hogere marges," zegt Adam Forbes van My Bumper Crop. 

Gaten en ruimte voor menselijk vooroordeel
"Anekdotisch bewijs over de prestaties van het personeel door managers geeft niet het volledige beeld, met veel gaten en ruimte voor menselijke vooroordeel," legt hij uit. "Met de nieuwste technologie is het eenvoudiger en betaalbaarder dan ooit om uitgebreide gegevens te verkrijgen die kunnen helpen bij het beperken van arbeidsproblemen."

Deze data geven nieuwe inzichten in het gedrag en de gewoontes van het personeel, waardoor het kan worden erkend, beloond en de potentie kan worden gemaximaliseerd. Het stelt managers ook in staat effectief te werven en te benchmarken met een bekend profiel van goed presterende werknemers, en om vergelijkingen te maken tussen verschillende vestigingen. Het personeel kan zich concentreren op de taken waar ze het best in zijn.

Gelukkiger en meer kans dat ze blijven
"Over het algemeen is het personeel gelukkiger en is de kans groter dat ze blijven, omdat ze duidelijke, erkende doelen bereiken en eerder klaar zijn met werken. Daardoor is er meer tijd voor familie en vrienden," zegt Adam.

"Het verkrijgen van gedetailleerde, hoogwaardige data was eerst een tijdrovende, foutgevoelige en dure aangelegenheid. Daarbij kwam nog dat het óf op papier moest óf met dure hardware van één leverancier", legt hij uit.

BumperCrop heeft gekozen voor een mobile-first aanpak, zodat het nu betaalbaar en gemakkelijk is. Breed beschikbare mobiele apparaten worden gekoppeld aan WorkWave scantags om dataverzameling eenvoudig en zeer betrouwbaar te maken in elke kasomgeving.

"Bedrijven kunnen het niveau van gegevensverzameling kiezen, waardoor uitrol en veranderingsbeheer eenvoudig zijn. Hierdoor is er ook geen sprake meer van vendor lock-in en het bijbehorende onderhoudsprobleem en wordt het systeem automatisch geüpdatet", laat Adam zien. 

Van afstand bijhouden
Telers kunnen het bedrijf van op afstand bijhouden met hun PC, smartphone of tablet, of gemakkelijk data delen door gebruik te maken van BumperCrop's open dataplatform. Dit platform werd specifiek gemaakt voor customisering, omdat bedrijven vaak verschillende processen en terminologie gebruiken. "Er zijn bijvoorbeeld verschillende rapporten verkrijgbaar zoals hoelang er over een rij gedaan wordt, hoeveel gewicht er geplukt is, of het aantal afgewerkte stengels. Verschillende rassen kunnen ook naadloos worden toegewezen en geüpdatet in de rijen."

BumperCrop’s Crop Management platform biedt ook de mogelijkheid voor gewasplanning en opbrengstmanagement, en de bedrijfsapp is er nu in 20 talen. De voordelen zijn dus beschikbaar voor telers over de gehele wereld.

Voor meer informatie:
BumperCrop Limited
Adam Forbes
adam@mybumpercrop.com
www.mybumpercrop.com


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven