Nieuwe leden College van Deskundigen MPS benoemd

Twee nieuwe leden zijn per 11 mei 2021 toegetreden tot het College van Deskundigen (CvD) van MPS: Lan van Wassenaer en Ronald van Marrewijk.

MPS en MPS-ECAS hebben beiden een College van Deskundigen dat inspraak heeft in de ontwikkeling van en het beheer, beleid en eisen van de MPS schema’s. Het is dus een adviesorgaan van het bestuur van MPS: het zorgt ervoor dat de schema’s afgestemd worden op de dagelijkse praktijk.

Van Wassenaer en Van Marrewijk zijn beiden toegetreden tot het college van MPS. Van Wassenaer is ook toegetreden tot het college van MPS-ECAS. Per 27 mei 2021 is ook Maartje Vullings toegetreden tot het college van MPS-ECAS.

Ronald van Marrewijk begeleidt kwekers met het behalen van een certificaat en is 27 jaar kweker geweest. In 2012 studeerde hij af in agrarische bedrijfskunde aan de HAS in Delft.

Lan van Wassenaer heeft milieubiologie en landbouweconomie gestudeerd en is gepromoveerd op het onderwerp ‘besluitvorming in crises’. Na haar promotie aan de Wageningen Universiteit in 2008 is zij bij Wageningen Economic Research als senior onderzoeker gaan werken waar zij zich bezighoudt met risico- en informatiemanagement in agrifood. Van Wassenaer gaat zich binnen het CvD vooral bezighouden met digitalisering en governance arrangementen.

Voor meer informatie:
Eveline van Hooren, MPS
MPS
e.van.hooren@my-mps.com
www.my-mps.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven