Britse tomatenteler zet samenwerking met Aldi voort

De Britse tomatenteler APS Produce zet zijn samenwerking met Aldi voort. APS Produce begon in 2010 aan de supermarkt te leveren. Nu levert het bedrijf elke week meer dan een miljoen trossen tomaten aan winkels in het hele land.

De samenwerking heeft de teler geholpen te groeien. De hoeveelheid tomaten is in de loop der jaren toegenomen en een continue uitbreiding is mogelijk geworden.

"We zijn trots op ons partnerschap met Aldi en het is ons een groot genoegen geweest om de klanten van Aldi de afgelopen tien jaar van onze tomaten te voorzien," zegt Philip Pearson, directeur groepsontwikkeling. "We hebben een sterke relatie opgebouwd met het Aldi-team, dat ons voortdurend helpt nieuwe manieren te verkennen om als bedrijf te groeien en te ontwikkelen, waardoor we een constante vraag hebben en, misschien wel het belangrijkst, zakelijke stabiliteit."

Julie Ashfield van Aldi UK, vertelde aan insidermedia.com: "APS Produce is de afgelopen tien jaar een betrouwbare partner geweest en het is interessant om te zien dat het bedrijf steeds sterker wordt. Het partnerschap dat we hebben opgebouwd is van onschatbare waarde en we kijken ernaar uit om onze samenwerking met hen voort te zetten."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven