Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Smurfit Kappa breidt verwerkingscapaciteit in Tsjechië en Slowakije uit

Smurfit Kappa, een bekende speler in papier- en golfkartonverpakkingen, heeft aangekondigd € 20 miljoen te investeren in vier grote projecten waarmee het zijn verwerkingscapaciteit in Europa zal vergroten. Drie daarvan bevinden zich in de Tsjechië, in de vestigingen van het bedrijf in Žebrák, Žimrovice en Olomouc, en één in Slowakije, bij Smurfit Kappa Štúrovo. Deze investering zal het bedrijf de mogelijkheid geven de kwaliteit van de dienstverlening aan de regionale en internationale klanten te verbeteren.

Er zal worden geïnvesteerd in de installatie van nieuwe apparatuur, waardoor de jaarlijkse capaciteit van het bedrijf in Europa zal toenemen met meer dan 100 miljoen dozen (ook offsetdruk). De nieuwe ultramoderne apparatuur zal de fabrieken in staat stellen te voldoen aan de groeiende vraag van hun klanten naar duurzame papieren verpakkingen en om consistent hoogwaardige oplossingen te leveren. Deze vier projecten zullen naar verwachting eind dit jaar worden opgeleverd.

Voor meer informatie:
Smurfit Kappa 
www.smurfitkappa.com

Publicatiedatum: