Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Derde editie Autonomous Greenhouse Challenge van start

Deze week start de eerste fase van de derde editie van de Autonomous Greenhouse Challenge, namelijk de Online Challenge, een nieuwigheid dit jaar. Deze Online Challenge test de machine learning en computer vision-vaardigheden van de 250 deelnemers (50 teams) in deze fase van de competitie.

Op 14 juli wordt de winnaar van de Online Challenge bekendgemaakt. Op de challengewebsite zijn de prestaties van de deelnemers te volgen en is ook te zien wie er allemaal meedoen.

Zelf interesse om deel te nemen aan de derde editie van de Autonomous Greenhouse Challenge en de inschrijving voor deze eerste fase gemist? Geen probleem, meedoen kan nog altijd. Instromen in de volgende fasen van de Autonomous Greenhouse Challenge die later dit jaar van start gaan kan nog. Het gaat dan om de Hackathon en de Greenhouse Growing Challenge. 

De derde Autonomous Greenhouse Challenge wordt georganiseerd door WUR en gesponsord door Tencent. Andere sponsoren zijn:  Fluence by Osram, Gebr. Geers bv, Gemeente Lansigerland, Glastuinbouw Nederland, Hortiplan, Kas als Energiebron, LetsGrow.com, Ridder en Sigrow.

Voor meer informatie:
Wageningen University & Research
www.wur.nl 

Publicatiedatum: