Justin Lukoff start bij Havecon Noord-Amerika

Havecon heeft zijn verkoopteam in Noord-Amerika uitgebreid met Justin Lukoff. Het bedrijf heeft al een succesvolle Canadese vestiging en wil nu ook voor het snel groeiende Amerikaanse klantenbestand een lokale vestiging openen.

Justin heeft de afgelopen 3 jaar voor Certhon gewerkt. Hij kwam vanuit Boston, Massachusetts en werd de eerste Amerikaanse medewerker van Certhon. Hij leidde daar de verkoop en zakelijke ontwikkelingen voor de Amerikaanse markt.

In Nederland heeft hij geleerd van verschillende partijen in de sector, waaronder telers, onderzoekers en technologieleveranciers. Daarnaast heeft hij samengewerkt met diverse Amerikaanse telers. Op basis daarvan kan hij de klanten van Havecon voorzien van geavanceerde, kant-en-klare oplossingen.


Justin Lukoff

Justin: "Havecon heeft een groot voordeel in de VS op basis van hun ervaring in het ontwikkelen van een aantal van de grootste en meest geavanceerde kassen ter wereld. Daarnaast heeft Havecon een duidelijk voordeel ten opzichte van de concurrentie, omdat ze samenwerken met constructiepartner de Voorwinden Group. Daarmee kan Havecon meerdere complexe projecten aannemen. Nog belangrijker is dat de prioriteiten duidelijk zijn voor het bedrijf: een strategische focus op zowel Europa als Noord-Amerika."

Justin zal ook de rol van Havecon binnen de Atrium Agri Group versterken.

Justin start bij Havecon te midden van een "smart-ag boom". De vraag naar gewassen zoals sla en zachtfruit is het hele jaar door hoog en telers zijn op zoek naar geavanceerde oplossingen voor een aantal lastige klimaatzones binnen de VS. Daarnaast is deze boom ontstaan door 'slimme kassen', die de aandacht hebben getrokken van overheidsinstanties, beleggers en duurzaamheidsvoorstanders. "Havecon heeft als missie om geavanceerde tuinbouwmogelijkheden te leveren aan verschillende regio's in de VS en ik kijk ernaar uit deze ambitieuze klanten te laten zien wat we hen kunnen bieden," besluit Justin enthousiast.

Voor meer informatie:
Havecon Kassenbouw B.V.
info@havecon.com
www.havecon.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven