Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marktinformatie Flandria:

"Prei en witloof blijven duur"

De tomatenmarkt heeft zich goed hersteld in vergelijking met twee weken geleden. In de losse tomaten scoren de kleinere sorteringen het best. De noteringen van komkommers en aubergines blijven redelijk stabiel, de aantallen zijn groter dan vorig jaar in dezelfde periode. Het voorspelde zonnige weer resulteert in een stijgende vraag. Prei en witloof blijven duur, het volume van jonge prei wordt elke dag groter.

Paprikaprijzen herstellen zich deze week, de noteringen worden goed ondersteund. Zeer grote volumes werden tegen bodemprijzen verkocht, maar een verminderde aanvoer en beter weer zorgen opnieuw voor een opleving in prijs. Aantallen asperges nemen verder af, nog een kleine maand en dan zit het seizoen er weer op. Het goede weer zal voor een stijgende productie zorgen bij courgettes, de teelt in minitunnels komt erbij. Rode kool blijft duur.

Bron: LAVA nieuwsbrief

Publicatiedatum: