Webshop levert tuinbouwbenodigdheden direct vanuit de fabriek

Horti-Parts komt met een nieuw initiatief voor de agrarische sector: Tuinbouwbenodigdheden direct vanuit de fabriek geleverd.

Benodigdheden zoals beschermingsmiddelen zijn heden ten dage onmisbaar voor bedrijven gezien het risico van de verschillende virussen in de kassen. Dit betekent een grote kostenpost voor de sector. Horti-Parts wil deze kostenpost reduceren. "Wij bieden dezelfde kwaliteit tegen een lagere prijs", vertelt Enver Apaydin van Horti-Parts. "Dit kunnen wij doen omdat wij direct vanuit de fabriek leveren zonder tussenpersonen."

Webshop 
Horti-Parts heeft een webshop gelanceerd waarin allerlei tuinbouwbenodigdheden te vinden zijn. Enver: "Het assortiment is nu nog wat beperkt, maar wordt aangevuld naar de behoefte van onze klanten. Indien er een artikel ontbreekt in de webshop kunt u contact met ons opnemen zodat wij voor u op zoek gaan voor de beste kwaliteit tegen de meest voordelige prijs."

Levering
Horti-Parts levert direct voor de deur. Op dit moment geldt dit nog voor de Benelux. De levering is in de prijs inbegrepen, omdat Horti-Parts de producten nergens opslaat, maar direct leveren.

Een korte keten zonder onnodige kosten, zo vat Enver het samen. "Wij hebben als missie om kwalitatief goede tuinbouwbenodigdheden aan te bieden tegen scherpe prijzen. Dit doen wij door middel van een zo effici├źnte mogelijke logistieke keten. De kwaliteit waarborgen wij door te werken met fabrieken die internationaal gecertificeerd zijn."

"De visie van Horti-Parts is te zorgen voor een veilige en innovatieve tuinbouw. Omdat wij als team zelf uit de tuinbouw afkomstig zijn, weten wij als geen ander het belang hiervan. Dit betekent ook dat wij bij het selecteren en aanbieden van onze product denken vanuit het perspectief van de teler en het gebruik ervan op de werkvloer."

Voor meer informatie:
Enver Apaydin
Horti-Parts
+31 (0)6 1737 6424
info@horti-parts.nl
www.horti-parts.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven