Trostomatenteler optimaliseert intern transport met nieuwe elektrotrekkers

In de kas bij trostomatenteler Mont Royal in Waddinxveen rijden sinds kort vier Bull 4 elektrotrekkers. Daarmee investeert de teler in intern transport. 

Floris van den Berg, mede-eigenaar van het familiebedrijf dat grove trostomaten teelt: “Wij hebben gekozen voor deze trekker omdat we veel ervaring hebben met Bull. De aanschaf is heel redelijk en wanneer je de trekker inruilt na een jaar of 6 á 7,  krijg je een mooie aanbieding voor een nieuwe. Verder is de trekker niet gevoelig voor storingen, dus we staan praktisch nooit stil.”

De blauwe Bull 4 elektrotrekkers van Steenks Service zijn al geruime tijd onmisbare machines voor veel groentekwekers, ziet de producent. Buiten het gebruik van deze elektrotrekkers door groentekwekers, komen deze elektrotrekker ook veel voor in bloemenveilingen, luchthavens en in de zorg.

Ook over de aftersales heerst er bij Mont Royal tevredenheid: “Storingen aan apparatuur worden door Steenks Service altijd snel en goed opgelost, zodat we nooit lang stil hoeven te staan.

Krachtig
Volgens Sander Zuidgeest, mede-eigenaar van Steenks Service, is het transporteren van groenten in een kas eenvoudiger dan ooit dankzij de trekkracht van 4.000 kg, maar ook dankzij haar sterke accu. “De Bull 4 beschikt over een krachtige 24 Volt tractie accu, waardoor er vanuit stilstand een grote hoeveelheid gewicht getrokken kan worden. Ook beschikt deze elektrotrekker over een kleine draaicirkel. Dit maakt deze machine aantrekkelijk voor het interne transport in veel verschillende sectoren."

Voor meer informatie:
Steenks Service
www.steenks-service.nl
Jan van de Laarweg 1
2678 LH De Lier
+31 (0)174 510 266
info@steenks-service.nl

Mont Royal
www.montroyal.nl
Zesde Tochtweg 6
2742 KR Waddinxveen
+31 (0)182 639 825
info@montroyal.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven